20 نکته مهم که پیش از نصب دوربین مداربسته باید بدانید!

به این صورت که تمامی دوربین ها را باید ابتدا به سوییچ متصل کنیم و سپس از طریق یک کابل شبکه، سوییچ را به دستگاه NVR متصل کنیم. چه موقع باید از سوییچ شبکه استفاده شود؟ لازم به ذکر است که برای وصل کردن دستگاهها به این دوربین، از کابلهای شبکه استفاده میشود. دستگاه ضبط کنندۀ این دوربینها DVR است و برای متصل کردن دوربین به دستگاه از کابلهای کواکسیال استفاده میشود. دوربینها باید بتوانند اطلاعات تصاویر را به دستگاه ضبط کنندۀ خود ارسال کنند. چرا باید با انواع دوربین مداربسته آشنا باشیم؟ از دیگر نکات نصب دوربین مداربسته توجه به محل قرارگیری دستگاه ضبط است که باید از نظر امنیت، دما و راحت بودن کابل کشی در آن محیط (از دوربین ها به دستگاه ضبط) مورد بررسی قرار گیرد. نکته بسیار مهم در مورد لنزهای تولید شده در این شرکت این است که هر قطعه لنز تولید شده در این مجموعه باید ۲۰ تست ایمنی را پشت سرگذاشته و پس از انجام این ۲۰ تست مختلف به بازار عرضه می شود. اگر به دنبال یک برند ایرانی دوربین مداربسته هستید، پیشنهاد میکنیم مقاله بررسی دوربین مداربسته ایرانی پرکسیس را مطالعه کنید؛ این برند یکی از برندهای شرکت پارندسیستم است.

با افزودن یک پوشش مخصوص به بدنۀ این دوربین، میتوانید آن را ضد آب کنید. سنسورهای این دوربین دمای محیط را تشخیص داده و هر دما را با رنگی مخصوص نشان میدهند. بنابراین بهتر است پیش از اقدام به نصب این این دوربینها، با انواع مختلف آن آشنا شوید. این دوربین ها در مدل ها و طرح های مختلف در بازار موجود هستند و بیشتر در پروژه های کوچک مانند دفاتر کار، مطب ها و اتاق بچه ها و سالمندان مورد استفاده قرار میگیرد. بهترین محل برای قرار دادن دستگاه ضبط کجاست؟ دوربین های آنالوگ به دلیل قیمت ارزان تر و نصب و راه اندازی آسان تر نسبت به دوربین های دیجیتال از محبوبیت بالاتری برخوردارند و مناسب مکان هایی هستند که قرار است در آن از تعداد کمی دوربین استفاده شود یا در بودجه پروژه محدودیت داریم. هرچه این عدد بیشتر باشد تصویر ما به اصطلاح زوم تر و بسته تر و هرچه این عدد کمتر باشد تصاویر بازتر و وایدتری داریم. این دوربینهای دوربینهای گردان نیز قابلیت زوم در نقاط خاص و چرخش را دارند. همچنین این دوربینها قابلیت پردازشهای هوشمند تصاویر و فیلمها را نیز دارند. این دسته دوربین های ارزان قیمت که با نام تجاری فلیس در بازار عرضه شده اند از رده دوربین های ارزان قیمت است که قابلیت اتصال میکروفن و همچنین ضبط و.

به همین دلیل هم هست که امکان ارسال اینترنتی تصاویر ضبط شده با این دوربینها وجود دارد. اندازۀ این دوربینها همان طور که از اسمشان هم پیداست، بسیار کوچک و مینیاتوری است. همان طور که میدانید، مگا پیکسل رایجترین معیار سنجش کیفیت فایلهای تصویری است. این مشخصات در کاتالوگ یا دیتاشیت هر دستگاه ضبط تصویری وجود دارد. در این مقاله قصد داریم به تمامی نکات نصب دوربین مداربسته بپردازیم تا با خیالی راحت از سیستم نظارت تصویری خود استفاده کنید. این دوربینها یکی از بهترین انواع دوربین مداربسته برای فضاهای باز و به خصوص کم نور هستند. دوربینهای مداربسته انواع مختلفی دارند. بنابراین اگر فردی قصد دارد که دوربینی برای ساختمان خود نصب کند، لازم است که بعد از آشنایی با تمام انواع دوربین مداربسته، دوربینی را که متناسب با نیازهای اوست انتخاب و خریداری و نصب کند. اگر حافظه دستگاه ضبط پرشود چه اتفاقی می افتد؟ بنابراین اگر میخواهید دوربین حالت مخفی داشته باشد یا فضای کمی برای نصب آن در اختیار دارید، دوربینهای مینیاتوری میتوانند یکی از بهترین انتخابها برای شما باشند. ممکن است که شما هنگام ورود به پارکینگ خانه یا خروج از آن ناخواسته با یک عابر پیاده یا یک ماشین دیگر تصادف کنید.

قیمت این دوربینها در مقایسه با مدلهای آنالوگ بسیار بالاتر سایت parsiancctv است. به مدل های اتوماتیک و برقی لنز های متغیر، لنز موتورایز (Motorize) میگویند که به کمک موتوری که داخل آن وجود دارد کاربر میتواند با دادن فرمان از طریق دستگاه رکوردر، فاصله کانونی لنز را تغییر داده و تصویر را زوم یا زوم بک کند. این موضوع از طریق تنظیمات دستگاه قابل فعال / غیرفعال سازی است. با تغییر و تنظیم لنز این دوربینها میتوانید فاصلههای بیشتر از 12 متر را نیز پوشش بدهید. نصب دوربینها کار سادهای است و خودتان هم میتوانید بر اساس مراحل گفته شده در دفترچه راهنما این کار را انجام بدهید. لازم به ذکر است که این دوربینها مجهز به مادون قرمز نیستند، اما میتوانند در نورهای کم هم تصاویر با کیفیتی بگیرند. دوربینهای C-Mount مجهز به قابلیت تغییر و جابجایی لنز هستند. این لنزها حتی بعد از نصب دوربین نیز قابلیت تنظیم و تغییر دارند. فاصلۀ کانونی این لنزها ثابت است. قیمت این لنزها نسبت به دو نوع ثابت و متغیر بالاتر است. فاصله کانونی در این لنزها با واحد میلی متر (mm) اندازه گیری میشود. دوربین های مداربسته هیرو با داشتن قیمت مناسب و استفاده از کیس ها، بردهای حفاظتی، لنزهای بسیار با کیفیت و حرفه ایی و همچنین به مدد تکنولوژی های برتز در زمینه همگام سازی نور، توانسته با برندهایی که در حال حاضر در کنار برندهای چینی موجود در بازار فعال هستند رقابت چشم گیری داشته باشد.

نصب دوربینهای فیش آی شما را از نصب چند دوربین به صورت همزمان در قسمتهای مختلف خانه بینیاز میکند. مهمترین ویژگی دوربینهای اسپید دام، قابلیت PRESET در آنهاست. در داخل دوربینهای دید در شب، LED مادون قرمز تعبیه شده است. این دوربینها سقفی هستند و دید گستردۀ 360 درجه دارند. زاویه دید لنز این دوربینها به انواعی اعم از 2، 4، 6، 8 و 12 میلیمتری تقسیم میشود. شکل گنبدی این دوربینها رو به پایین است و یکی از بهترین گزینهها برای استفاده در محیطهای سربسته هستند. اطلاعات این نوع دوربینها به شکل سیگنالهای آنالوگ به دستگاه ضبط کننده ارسال میشوند. شکل ظاهری این دوربینها مخروطی و رویۀ آنها به شکل تفنگ است. نصب دوربینها معمولاً هشداری جدی برای سارقان است. آنها با دیدن دوربینها معمولاً خطر اقدام به سرقت را به جان نمیخرند. معمولاً برای اغلب ساکنان آپارتمانها و مدیر ساختمان مهم است که افراد غریبه وارد مجتمع نشوند.

برای نصب و راه اندازی دوربین مداربسته به چه تجهیزاتی نیاز داریم؟ از دوربین های مداربسته ایرانی استفاده کنیم یا برندهای خارجی؟ ساختار کلی این لنزها نیز مشابه لنزهای متغیر یا وریفوکال است. حتی در صورتی که سرقتی نیز صورت بگیرد، با در دست داشتن فیلمهای مربوط به زمان حادثه و ارائۀ آنها به پلیس آگاهی، به راحتی میتوانید دزدها را پیدا و اموال سرقت شده را از آنها پس بگیرید. بله. داشتن مجوز از اصناف و اتحادیه ها ازجمله اتحادیه صنف تولید کنندگان و تعمیر کاران تجهیزات الکترونیک و حفاظتی الزامی است. رکوردر ها و دستگاه های ضبط این قابلیت را دارند که پس از پر شدن فضای هارد، از ابتدا بر روی اطلاعات قبلی تصاویر را ضبط کنند. از دوربین های لنز متغیر بیشتر در مکان هایی مانند صندوق های فروشگاهی، باجه های بانک، پیشخوان ها و محیط هایی که پلاک خوانی میکنند استفاده میشود. برای ضبط تصاویر دوربین های آنالوگ از دستگاه های ضبط آنالوگ (DVR) و برای ضبط تصاویر دوربین های دیجیتال از دستگاه های ضبط دجیتال (NVR) استفاده میشود. از چه نوع دوربین (آنالوگ و دیجیتال) در چه شرایطی استفاده کنیم؟

بعد از مطالعۀ ویژگیهای هر کدام از این دوربینها، میتوانید بهترین دوربین را با توجه به نوع نیاز و میزان بودجۀ خودتان انتخاب کنید. توجه داشته باشید که علاوه بر تنظیم فوکوس، میتوانید فاصلۀ کانونی این لنزها را نیز تغییر دهید. به علاوه در صورتی که از دوربین هایی با لنز واید استفاده میکنیم بهتر است برای داشتن تصویری با کیفیت تر از رزولوشن های بالاتر استفاده کنیم. این دوربینها علاوه بر مصارف خانگی، برای شناسایی مجرمان و سایر امور جنایی و محافظتی نیز استفاده میشوند. اما کاراییشان نیز به مراتب بیشتر و بهتر از آنهاست. اما مکانهایی از ساختمان هستند که نصب دوربین در آنها ضروری است. چرا نصب دوربین مداربسته برای ساختمانها ضروری است؟ ممکن است در طول این مدت حادثهای رخ دهد که برای آن ارائۀ شواهد و اسناد، از جمله فیلمهای ضبط شده توسط دوربین، ضروری باشد. بهتر است فیلمهای ضبط شده توسط دوربین را حداقل به مدت یک ماه نگهداری کنید.

در چنین شرایطی و با وجود دوربین در پارکینگها، با ثبت شدن چهرۀ سارقان، میتوان به راحتی آنها را پیدا کرد. مهمترین کاربرد دوربینهای پارکینگ، ثبت تصاویر سارقان خودروهاست. هر کدام از لنزهای دوربین مدار بسته در چه شرایطی کاربرد دارند؟ کیفیت و نوع لنز دوربینهای مدار بسته نیز یکی از فاکتورهای مهمی است که میتوان براساس آنها دوربینها را دستهبندی کرد. از این طریق میتوان رفت و آمدهای مشکوک را بررسی و پیگیری کرد. به عنوان مثال: در دستگاه ضبط تصویر فرضی با نام X، میتوان 2 عدد هارد HDD نصب کرد که ظرفیت هر کدام از هاردها میتواند تا نهایت 2 ترابایت باشد. به همین دلیل هم میتوان با خیال راحت از این دوربینها در فضاهای باز استفاده کرد. نصب دوربین مداربسته در پارکینگ مزایای دیگری هم دارد. ما در ادامه مهمترین معیارها و فاکتورهای دخیل در دستهبندی انواع دوربین مداربسته را معرفی و بررسی کردهایم. ما در این مقاله انواع دوربین مداربسته را معرفی کردیم. نصب انواع دوربین مداربسته برای پارکینگها مزایای زیادی دارد. به یاد داشته باشید که دوربینهای مداربستهای که در پارکینگها نصب میشوند بیشتر در معرض باد و باران و سرما و گرمای شدید هوا هستند. به همین دلیل هم برای افزایش کارایی، باید دوربینهایی را انتخاب کنید که در برابر آب یا سرما و گرمای شدید مقاومت کافی را داشته باشند.

آیا نصاب دوربین مداربسته باید دارای مجوز خاصی باشد؟ براساس چگونگی انجام فرایند ارسال این اطلاعات، دوربینهای مداربسته به دو دستۀ اصلی تقسیم میشوند: آنالوگ و تحت شبکه. ارسال اطلاعات این دوربینها تحت پروتکلهای شبکه و به صورت دیجیتال انجام میشود. یکی از مهمترین نکات نصب دوربین مداربسته انتخاب محل جاگذاری دوربین هسات که عموما بهترین محل برای نصب دوربینها مکان هایی هستند که تردد نسبتا زیادی در آنجا صورت میگیرد مثل درب های ورود و خروج، مناطقی که احتمال سرقت در آن جا بیشتر است یا لوازم و تجهیزات مهمی وجود دارد. این دوربین ها از آنجا که دارای قابلیت چرخش هستند نیاز به یک اپراتور دارد. اما توصیۀ ما این است که حتماً برای نصب از یک فرد متخصص کمک بگیرید. به کمک این قابلیت شما میتوانید طبق برنامۀ زمانی از پیش تعیین شده، از بخشها و مناطق مختلف فیلمبرداری کنید. نکتهای که دربارۀ این دوربینها باید به آن توجه کنید این است که قابلیت گردش ندارند.

این دوربین ها برای پروژه هایی که باید در آنها از تعداد بالایی دوربین استفاده شود؛ مثل سازمان ها، ادارجات دولتی و مراکز خرید، گزینه بهتری نسبت به دوربین های آنالوگ هستند. ممکن است برایتان سؤال باشد که آیا باید در تمام بخشهای ساختمانها دوربین نصب کرد؟ هر ساختمانی قوانین و مقررات خاص خودش را دارد و معمولاً مدیران ساختمانها مسئول نظارت بر اجرای این قوانین هستند. خیلی از مالکان و مدیران ساختمانها برای افزایش میزان امنیت در بخشهای مختلف آن، دوربینهای مداربسته نصب میکنند. نصب دوربینهای مداربسته به افزایش امنیت ساختمانها کمک میکند. نصب دوربین مداربسته در بخشهای مختلف ساختمانها به مدیر ساختمان کمک میکند که سریعتر متوجه شود که چه کسانی قوانین ساختمان را نقض و آرامش سایر همسایگان را مختل میکنند. در این شرایط فیلمهای دوربین به یافتن مقصر اصلی کمک خواهد کرد. ما در ادامه بهترین و مشهورترین انواع دوربین مداربسته را معرفی خواهیم کرد. از دیگر ویژگیهای قابل توجه این دوربینها میتوان به قابلیت تشخیص چهره و ارسال همزمان صدا و تصویر اشاره کرد. با نصب دوربین در ورودیها و خروجیهای ساختمانها میتوان از ورود افراد غریبه مطلع شد.

این دسته بندی براساس معیارهای مختلفی صورت میگیرد. دوربینهای مداربسته را با توجه به کارکرد و کیفیتشان به انواع مختلفی دسته بندی میکنند. کارشناس پروژه موظف است تحت عنوان مشاوره نصب دوربین مداربسته به متقاضی در انتخاب دستگاه با ظرفیت مناسب اطاعات لازم را ارائه کند. به طور کلی برای نصب و راه اندازی سیستم های نظارت تصویری به دوربین، تعدادی دستگاه ذخیره کننده (با توجه به تعداد دوربین ها و ظرفیت کانال های دستگاه های ضبط) به همراه حافظه ذخیره سازی و کابل های ارتباطی نیاز داریم که همه این موارد باید توسط کارگروه نصب نیازسنجی شود. انواع دوربین مداربسته را در چه قسمتهایی از ساختمانها باید نصب کرد؟ مهمترین دلیل نصب انواع دوربین مداربسته در بخشهای مختلف ساختمانها پیشگیری از وقوع این جرم و جنایتهاست. متأسفانه آمار انواع جرم در جوامع امروزی رو به رشد بوده است. انواع دوربین مداربسته بسیار متعدد و مختلف هستند. در این مقاله بعد از بررسی ضرورت دوربینهای مداربسته در آپارتمانها و مجتمعهای مسکونی، انواع مختلف این دوربینها را معرفی خواهیم کرد. لنزهای متغییر لنز هایی هستند که میتوان فاصله کانونی آن ها را تغییر داد و تصویر را زوم کرد. هرچه قدرت دوربین برای ثبت تصاویر باکیفیت بیشتر باشد، میتوان جزئیات بیشتری را در تصاویر مشاهده کرد.

بنابراین فقط برای گرفتن تصویر از یک مکان ثابت مناسب هستند. قاعدتاً رمانی که یک ساختمان یا مجتمع مسکونی امنیت بالایی داشته باشد، مشتریان زیادی نیز خواهد داشت. ظاهر دوربینهای مداربسته با یکدیگر تفاوتهای زیادی دارند. از کدام شکل دوربین مداربسته (دام، بالت، اسپید دام) در چه شرایطی استفاده کنیم؟ درواقع هر کدام از مدلهای دوربینها شکل و اندازههای مختلفی دارند. این دوربینها میتوانند تصاویر دریافتیشان را به کدهای 0 و 1 (باینری) تبدیل کنند. نصب دوربین در این فضاها میزان امنیت آنها را افزایش خواهد داد. نصب دوربینهای مداربسته امروزه به امری رایج برای تأمین امنیت بیشتر برای ساختمانهای مسکونی تبدیل شده است. امروزه و با گسترش آپارتماننشینی نیاز به امنیت در این فضاها نیز بیشتر شده است. هر چقدر که تعداد پیکسلهای تشکیلدهندۀ عکسها بیشتر باشد، رزولوشن و کیفیت آنها نیز بالاتر خواهد بود. هرچقدر که ایمنی درهای ورودی پارکینگ و ساختمان زیاد باشد، باز هم ممکن است که سارقان وارد پارکینگ شوند و خودروها یا موتورهای پارک شده را بدزدند. به همین دلیل هم هست که ای دوربین افراد را از فاصلۀ نسبتاً زیاد (حدود 18 متر) تشخیص میدهد. لازم است بدانیم درصوتی که در پروژه ای از دوربینهای دیجیتال استفاده شود تجهیزات دیگری مثل سوئیچ و کابل های شبکه هم استفاده خواهد شد.

این دوربینها تکنولوژی ساخت بسیار پیشرفتهای دارند. دوربین های تحت شبکه نسبت به دوربین های آنالوگ از تکنولوژی به روزتری برای ضبط و انتقال تصاویر برخوردارند. دوربینهای تحت شبکه در دو نوع با سیم و بی سیم تولید میشوند. این موضوع با توجه به درخواست کارفرما در میزان اهمیت جزییات تصویر برداری شده و همچنین متراژِ محیطی که دوربین قرار است تصویر برداری کند تعیین میشود. همچنین در صورت بروز هر گونه مشکلی، به راحتی امکان پیگیری مسائل با استناد به فیلمهای ضبط شده توسط دوربین وجود دارد. با این تفاوت که در این لنزها تنظیم و تغییر فاصلۀ کانونی از طریق موتورهای مخصوص انجام میشود نه به صورت دستی. این کار را میتوانید هم به شکل نرم افزاری و از طریق گوشی موبایلتان انجام دهید و هم به صورت دستی آن را تنظیم کنید. به همین دلیل هم هست که بعد از نصب، نمیتوانید زاویۀ دید لنز این دوربینها را تغییر دهید. در دوربین هایی که از این نوع لنزها استفاده شده است، امکان زوم اوپتیکال (زوم به وسیله تغییر فاصله کانونی) وجود ندارد. در صورتی که محل نصب دوربین حساسیتهای امنیتی بالایی نداشته باشد، میتوانید از این لنزها استفاده کنید.

اما این دستگاه ها از یک یا دو عدد پورت شبکه برای اتصال دوربین برخوردارند و به همین علت در پروژه هایی که از تعداد بالایی دوربین دیجیتال استفاده میشود نیاز به یک دستگاه سوییچ داریم. این موضوع بیشتر سلیقه ایست، اما مسلما استفاده از دوربین های ایرانی هزینه تمام شده پروژه را کاهش میدهد. حتما به این نکته توجه کنید که دوربین های دیجیتال گرانتر از دوربین های آنالوگ بوده و همین موضوع میتواند تفاوت چشمگیری در هزینه تمام شده پروژه ایجاد کند. نکته مهم: این دوربین ها به دلیل بیسم بودن از کیفیت پایین تری نسبت به دوربین های آنالوگ و دیجیتال سیمی برخوردار هستند. در پروژه هایی که از دوربین های دیجیتال استفاده میشود نیاز به دستگاه های ضبط دیجیتال (NVR) داریم. فاصله کانونی های 2.8 – 3.6 و 4 میلی متر جزو فاصله کانونی های استاندارد در لنزهای مدل فیکس است. لنز فیکس در بین دوربینهای مداربسته بسیار متفاوت است.

علت اینکه به این نوع از انواع دوربین مداربسته، دوربین روز و شب گفته میشود این است که در طول شبانه روز میتوانند تصاویر با کیفیت بسیار بالا ضبط کنند. دوربینهای بولت قابلیت دید در شب دارند و برای استفاده در فواصل دور بسیار مناسب هستند. دستگاه های رکوردر عموما به 4 – 8 – 16 – 32 یا 64 کانال تقسیم میشوند و در هر پروژه با توجه به تعداد دوربین های استفاده شده و کانال های خالی مورد نیاز، رکوردر مناسب انتخاب میشود. بنابراین میتوانید با توجه به نیاز خودتان وسعت دید و زاویۀ فیلمبرداری دوربین را تغییر دهید. به مدل دستی این نوع لنز ها لنز وری فوکال (varifocal) میگویند که با 2 چرخ دنده ای که در آن وجود دارد کاربر میتواند میزان زوم و فوکوس دوربین را تغییر دهد. دوربین هایی که دارای این لنز هستند در محیط هایی استفاده میشود که زاویه، شعاع و میزان دید دوربین ثابت بوده و نیاز به تغییر ندارند. دستگاه های ضبط تصاویر دارای حافظه داخلی از نوع HDD هستند که با توجه به قدرت دستگاه مورد استفاده، تعداد هاردهای قابل نصب و ظرفیت هر هارد مشخص میشود. چگونه رزولوشن مناسب را مشخص کنیم؟ مناسب محیط های بزرگ که امکان نصب دوربین ثابت درآنجا وجود ندارد.